Juhuslikud mõtted

Täna on selline päev, et tahaks kogu aeg midagi öelda.

  • Lapsed sõitsid ühe söögitooliga mööda põrandat ning nüüd on põrandal “suurepärased” triibud üle terve toa. Ma küll palusin lõpetada, aga kes siis ema kuulab. Ma olin väga-väga pahane, neil oli muidugi sellest ka kama.
  • Eile tõime peenrast oma esimese ise kasvatatud kurgi. Jagasime neljaks. Oli ikka hea küll. Üllatuslikult polnud kurk üldse kibe. Magustoiduks sai igaüks peenrast peaaegu ühe terve maasika.
  • Mardikal on uus sidesõna – ning. Ei mingeid lihtlabaseid ja-sid enam, kõike seob üks väga rõhutatud ja väljapeetud “ning”.
  • Sipsik aga tegeleb iseenda teadmata päevast-päeva sisuliselt vabaheegeldusega. Kuna mina olen viimasel ajal väga palju heegeldanud ja käsitööd teen üldiselt igapäevaselt, siis oli temal vaja ka heegeldamine selgeks õppida. Nüüd kombineerib erinevaid värve ja heegeldab päikest, merd, laevu, sõrmuseid jne.
  • Kuna ma olen viimasel ajal päevast-päeva heegeldanud, siis eile sõrmed karjusid lausa kudumise järele. Hakkasin endale sügis-talvist mütsi kuduma. Äkki saab täna valmis ka.
  • Kui vaatasin Ravelrys oma kudumite pilte, siis tabasin ära, et KÕIK on punane, äärmisel juhul laste asjad roosad. Ühesõnaga, tuleb hakata muid värve ka kuduma. Lilla, mu praegune lemmik, muidugi ei ole seal punase vahel just erakordne vaheldus. Pealegi, kudumid, mida vaimusilmas plaaninud olen ja milleks lõng kodus olemas on, on ikka punased või roosa-lillakirjud. Oehh, lootusetu. Ega mul seal lõngakastis vist ka suurt muid toone pole ning hetkel tuleb piirduda sellega, mis kastis olemas on. Kui keegi mulle just türkiissinist lõnga kinkida ei taha.
  • Kui kellelgi on ideid kust ja kuidas üks kodune ema saaks natuke või väheke rohkem taskuraha teenida, siis kõik ideed on teretulnud.

Üks vastus postitusele “Juhuslikud mõtted”

  1. 14.08.2011 kell 00:11:33 Polkovnik

    Polkovnik tõstis karbist välja talvel kootud türkiissinise mütsi ja pani selle karpi tagasi – jah, jätkuvalt on see ilus toon.

Trackback URI | Sõnavõttude RSS

Kirjuta vastus