Võib vist konstateerida fakti, et suuremas seltskonnas tööd on meie pool läbi. Vähemalt seniks kuni saunaga pihta hakkame. Kuidas viimased kaks korda numbrites väljenduksid…
Kui seitse inimest jõuab kahe päevaga 2,2, siis kui palju aega kulub kahel inimesel 1,8 tegemiseks? — Antud, Leida, Lahendus… õige vastus: 3. Selle numbri peab saama arvestades kogemuse ja proffesionaalsuse kasvu. Nii palju siis krohvimisest.

Viimane talgu üritus oli aga siis pitsa talgud. ja esimest korda juhtus nii, et talgu käigus tehtu ületas esitatud nõudluse taset. Ehk siis õhtupoolikuga meisterdas kaheksa inimest kuus pitsat (oma põhi ja soust – tänud thredahliale, abijõudude doping) ja ära jõuti tarbida neist ainult neli ja pool. Magusast käigust jäi õunakook täitsa puutumata, kuid Guinessi pähe ära küpsetatud Tume kirsi Puls läks hästi peale.

PS. Sügis ja talv hakkavad vist tulema. Huvitav, millal kütma tuleb hakata? Praegu toidu tegemise soojusest piisab.

Trackback URI | Sõnavõttude RSS

Kirjuta vastus